loading

BLOG

10
okt
121-1024x672

Pes je lep. Skrbimo, da tak tudi ostane.

Redko živimo sami. Če že ni študent-cimer, si prostore delimo z ljubljenci, to so ljudje, ali ljubljenčki, to so živali. Morda si ga delite z rastlinami, a te niso muhaste (morda so včasih muhaste mesojedke). Ljubljenčki so najpogosteje mačke, psi, ribe, hrčki (navedeni zgolj iz fonetičnih razlogov, če blog berejo tudi tujci), pa rožmarin in bazilika. Radi menda crkljamo tudi podgane, dihurje in druge eksote.

Ker so prav vse odvisne od nas, jim skušamo zagotoviti čimveč časa in ljubezni. Za boljše sobivanje jim je smiselno nameniti primerno opremo/pohištvo ali kar cel prostor. Pohištva za živali ponavadi ne najdete na prvih straneh katalogov ali v elitnih kotičkih trgovin. A rešitve so nekaterim resnično pisane na kožuh. Pes je lep. Skrbimo, da tak tudi ostane. S kosom pohištva po njegovi meri.

Če o vgradni omari za psa še ne razmišljate, nič hudega. Imate pa morda veliko srce in topel dom, dovolj udoben, da bi posvojili štirinožnega prijatelja. Brez strahu z rokovanjem, z nasveti vam nesebično pomagajo na zavodu Kosovir.

V nadaljevanju pa paša za uši. Skrbniki bodo razumeli. 

2_pet-furniture-collection

foto: mpup.co.kr

2014 ©: Solido. Vse pravice pridržane.