loading

BLOG

04
dec
TDFOH-SYD-greywall

Pop-up dom

“Pop-up dom je enomesečni dogodek sodelovanja teorije in prakse. Predstavlja prodajno razstavo produktov slovenskih ustvarjalcev ter sodobno pisarno namenjeno skupnemu delu, povezovanju in sodelovanju.”

Tako se predstavlja dogodek, ki se med 28.11. in 23.12.2013 odvija na naslovu Tobačna 5 v Ljubljani. Že drugi pop-up dom pri nas. Kogar zanima in nima resnih izgovorov, predlagam, da ga obišče v živo. Odprt je šest dni v tednu od 8.00 do 22.00. Za lenobe preostale se najde precej zadetkov tudi na spletu. Vredno obiska – tako ali drugače. Sploh če navijate za prijatelje ali od znancev znance, ki razstavljajo svoje izdelke.

Mene je v hipu zanimalo, kako to počnejo v deželi tam spodaj. Kaj ponujajo, kako eksotične bodo uporabljene barve in njihove kombinacije pa les, rastline … Zato tudi toliko bolj zanimivo, še ne videno, navdihujoče.

Ravno jutri, 5. 12., za nekaj dni odpira vrata “The Design Files Open House pop-up event – pop-up dom v Sydneyju. Pravzaprav je zaradi časovne razlike že odprt. Izgovorov za obisk imam na žalost preveč, zato se odpravljam na obisk z miško. Follow me.

TDF_OPENNIGHT-1TDFOH_SYD-6TDF_OPENNIGHT-18TDFOH_SYD-3TDFOH_SYD-2TDFOH_SYD-13TDFOH_SYD-10TDFOH_SYD-11TDFOH_SYD-BEDROOMDETAIL

TDFOH_SYD-ROOFDECK

vse foto: thedesignfiles.net

2014 ©: Solido. Vse pravice pridržane.