loading

ARCHIVES

11
jun

Vse je ena sama, velika kuhinja

  Na teveju se zadnji mesec na veliko kuha. Tudi pri nas se, a na štedilniku. Čeprav naša kuhinja ni velika. Kabrio varianta, takšna brez zgornjega niza omaric, saj v mansardi drugače ni šlo. Zato pa imam vse dobesedno popredalčkano. Ko bom velika, si obljubljam, bom imela veliko. Takšno iz revij.

01
dec
19
nov
IMG_2322

mali ATELJE

Prideš na sejem Ambient? Letos navijam za Atelje Mali, ki s svojimi dodatki za dom gostuje med selekcijo Top izdelkov. In njegovi so res TOP.

04
sep
IMG_6163_01

Lep sončen dan

foto: Jernej Mali “Težko vprašanje, odgovor pa znan… Vsi smo se mučili z njim… Nebo se odpre, ko dvigneš zaveso. Kako lep je sončen dan. Evo, to je zame dom.“

28
avg
janez_01

Ko po pecivu zadiši

foto: Janez Cigler Kralj “Kako lepo je priti domov po službi, ko diši po pecivu in vrvi od ustvarjalnosti mojih najdražjih! Tu je moj dom.”

13
avg
DSC01474

Sledi razgibanih dni

foto: Petra Peterka, bivam.si “Razgibani dnevi pustijo sliko. Vem, da sem doma, na kateri koli strani luže že to je.”

28
maj
portret

Pohištvo izdelano doma? Pokaži, kaj znaš!

Kaj nastane, ko se dela lotita biologinja in matematik? Prijeten in predvsem njun dom.

26
maj
ZHH_8633_1

Dom je esenca najlepših spominov

foto: Barbara Kapelj Osredkar, Lublana “Je tista esenca najlepših spominov, ko se mi zdi, da sem čepela v varnem gnezdu. In sladek vonj parketa, ko bom končno odprla svoja vrata. Ponavadi je to razmetana miza, kjer ustvarjamo in delamo, ob kateri jokamo in se smejimo. “

14
apr
b996d0f560ff054ff235e5be605df979

Hiša, v kateri igra samba

Kaj s hišo, ki potrebuje prenovo? Hiše naokoli povedo, da se jim zamenja okna, doda toplotni ovoj in pljune živo barvo. Slednji je poseg za sosede, naj imajo tudi oni nekaj od prenove. So edini, ki bodo gledali fasado non stop. Ob odhodu ali prihodu domov, igri ali delu, skozi okna ali včasih celo vrata.

27
mar
Processed with VSCOcam with m5 preset

Dom, ko po kavi zadiši

foto: Renata Novak, posadisvojsvincnik.si “Ko vse se umiri, po kavi zadiši. Takrat dom se v meni prebudi in mi misli umiri.”

2014 ©: Solido. Vse pravice pridržane.