loading

ARCHIVES

23
jul
Schwalbennest_aussen

Hotel ali prikolica? Oboje!

Moja generacija se gotovo spomni počitnic v prikolicah. In čarobnega trenutka, ko smo mizo zložili v posteljo. Pa igranja z vrati prikolice, ki so se delila na pol, medtem ko je mama kuhala kosilo. Tudi družbe ni manjkalo …

25
mar
Logo-Mama-Shelter

Hotel Mama ali razvajanje po francosko

Te dni presenetljivo aktualen Tone Pavček je nekoč zapisal tudi “Mama je ena sama.” V Sloveniji je mama pravi Superbrand, Trusted brand in kar je še podobnih nagrad.

11
nov
_kam8479-412

G-rajsko razvajanje

Prav je, da se na Martinovo predstavi prav poseben prostor za razvajanje brbončic: Gredič. Grad iz 16. stoletja stoji tik ob italijanski meji, v kraju Ceglo. Širša javnost ga je zaradi njegove nove vsebine odkrila šele pred kratkim.

13
sep
generator-barcelona-exterior

Bi hotel v hostel?

Izbrati med hostlom in hotelom ne bi smelo biti težko, zato je ideja hotela, ki je hkrati hostel, vsaj nekoliko neumna. Podobno kot če se ne bi znali odločiti med šotorom in apartmajem, zato bi šotor postavili v apartmajsko naselje. Da bi uživali prednosti obojega. Ali bognedaj, da bi vas teple dvojne slabosti. A so […]

03
sep
_OLI9562F8_o_b

Majhen hotel velikih razsežnosti

O hotelu Cubo je bilo že marsikaj napisanega in povedanega. Tudi šal. Nedvomno je dobitnik mnogih prestižnih nagrad iz sveta hotelirstva.

2014 ©: Solido. Vse pravice pridržane.