loading

ARCHIVES

10
nov
32-640x910_1024x1024

Nočna prijateljica

Po dobrem letu zaključujem svoje zimsko spanje in se ponovno vračam za tipkovnico. Zato napišem kaj namesto lorem ipsum in tako preverim gibljivosti mojih nerazgibanih členkov in svoje znanje WordPressa. Je kakšna tema lahko bolj primerna od nočne prijateljice preteklega spanja?

28
maj
portret

Pohištvo izdelano doma? Pokaži, kaj znaš!

Kaj nastane, ko se dela lotita biologinja in matematik? Prijeten in predvsem njun dom.

16
apr
naslovka

Sedim na kartonu in uživam …

Od nekdaj rada shranim embalažo, ki se zdi primerna za ponovno uporabo. Ponavadi Če mi uspe, jo predelam v kaj drugega. Nikoli pa nisem pomislila, da bi jo uporabila kot pohištvo.

20
nov
Kukalo

Stanovanje pove več kot (Facebook) zid …

Prva služba, ki se je spomnim, je prodaja lokalnega časopisa Prepih v Slovenj Gradcu. Urednik mi je obljubil 10 tolarjev na izvod, “oziroma 20, če jih bom prodal več kot 100“. Kmalu po 100 sva ugotovila, da si dogovor o razlagava različno. Veselja je bilo hitro konec.

15
nov
palete 21

Preudarna uporaba lesenih palet

Nova ureditev dela Slovenske ceste v Ljubljani je dvignila precej prahu. Zdaj, ko se je ta že nekoliko že polegel in smo se na nov prometni režim navadili, je cesta oživela. Predvsem je videti več ljudi in manj pločevine.

10
okt
121-1024x672

Pes je lep. Skrbimo, da tak tudi ostane.

Redko živimo sami. Če že ni študent-cimer, si prostore delimo z ljubljenci, to so ljudje, ali ljubljenčki, to so živali. Morda si ga delite z rastlinami, a te niso muhaste (morda so včasih muhaste mesojedke). Ljubljenčki so najpogosteje mačke, psi, ribe, hrčki (navedeni zgolj iz fonetičnih razlogov, če blog berejo tudi tujci), pa rožmarin in […]

08
avg
IMG_6355_1

Ikea: igrajte se previdno

Vsakega avgusta izide letni katalog in čez dobra dva tedna pričakujemo novega. Kljub temu, da ponudbo skrbno ažurirajo na spletu, se tiskane izdaje še vedno razveselim in ga rada prelistam. Verjamem, vem, da nisem edina.

14
mar
rebus

Prenova je lahko tudi zabavna

Prenova stanovanja ponavadi vključuje več različnih izvajalcev, zato se zgodi, da zamuda enega prinese zamudo drugega, ta zamudo tretjega …, terminski plan pa se začne podirati kot domine v vrsti. Nazadnje lahko zamuja še prodajalec pohištva.

2014 ©: Solido. Vse pravice pridržane.