loading

ARCHIVES

16
dec
lampster-light-3

The Lampster gangster

Najbolj in svetilka zadnjih nekaj tednov. Preveri, zakaj.

03
dec
c4g4FIt1IIEvVNWsd1f1UZVhEaRrJ_9SHRhPeTaveHA,VN7lsnw_fGG4N_EiJhf7Ox_e0xq999f_rek_ydHHTmw

Naplavljeno, a nikoli pozabljeno

Tudi ti s sprehodov prinašaš lepe kamenčke, školjke, želodke… karkoli ti pride pod roke? Moji žepi so pregovorno polni. Upravičeno, saj sem vendar nabiralka.

14
maj
DSC01040_1

Velik prstan za male punce / DIY

Ko se mi v domači pisarni pridruži tudi moja mala pomočnica, si delo obvezno še malo popestriva. Danes je še posebej pridno risala načrte, da sva med zasluženo malico izdelali prav posebno nagrado: prstan za male gospodične!

16
apr
naslovka

Sedim na kartonu in uživam …

Od nekdaj rada shranim embalažo, ki se zdi primerna za ponovno uporabo. Ponavadi Če mi uspe, jo predelam v kaj drugega. Nikoli pa nisem pomislila, da bi jo uporabila kot pohištvo.

15
nov
palete 21

Preudarna uporaba lesenih palet

Nova ureditev dela Slovenske ceste v Ljubljani je dvignila precej prahu. Zdaj, ko se je ta že nekoliko že polegel in smo se na nov prometni režim navadili, je cesta oživela. Predvsem je videti več ljudi in manj pločevine.

10
jul
casa-cabana-maison-en-carton-avec-motifs

Reciklaža – kreativna kartonaža

Pri nas doma vedno kaj gradimo. Če ne zares ali vsaj na papirju, potem gotovo uporabljamo kocke ali kaj improviziramo. Na vrtu smo že postavili šotor, zdaj potrebujemo le še idejo za deževne dni.  Imamo že impro avto in impro zaboje za igrače, nimamo pa še takšne hiške. In ker uživamo v ustvarjanju s kartonsko […]

2014 ©: Solido. Vse pravice pridržane.